Şah-mat: Noul Renault Koleos, primul SUV adevărat cu parfum franţuzesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renault Koleos FOTO Renault

Renault a început să se gândească la un SUV pe la sfârşitul anilor ’90, prezentând un concept în 2000, la Geneva, şi, apoi, un altul, la “Mondialul Automobilului” din 2006. Desenat de Renault şi dezvoltat de Nissan, Koleos a apărut în 2008, iar în 2011 a suferit un facelift, dar niciodată nu a reuşit să iasă din anonimat.

A doua generaţie Koleos însa, a cărei prima imagine a fost publicata astăzi şi care va fi lansată pe 25 aprilie în China, la Salonul Auto de la Beijing, o face în stil mare, dând “şah-mat” concurenţei.

Dupa cum arată, se poate spune, fără vreo remuşcare, că Renault Koleos II este primul SUV “full size” adevărat cu parfum franţuzesc. Maşina preia şi interpretează cu rafinament şi robustete stilul impunător exersat deja de Talisman şi Megane 4. Iar constructorul francez afirmă că a fost dezvoltată ca model global, care să fie atât pe placul europenilor, cât şi pe cel al chinezilor, ţară în care Renault a deschis în acest an o fabrica (la Wuhan). Oricum, nimeni nu va mai putea renega originea SUV-ului de segment “D”.

AFLĂ mai multe despre Renault Koleos II pe Viteze.ro

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite