Primul contact: Renault Clio IV facelift – Maturitate completă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2012, Clio IV a fost primul Renault care a pus în practică liniile avangardiste ale conceptului DeZir. Iar acum, facelift-ul celui mai vândut model al casei franceze îşi asumă greşelile din trecut, venind cu materiale mai bune şi finisaje mai atent realizate, şi demonstrează că întreaga gamă a ajuns complet la maturitate, prin adoptarea „semnăturii” LED, în forma de „C”, la nivelul luminilor de zi şi a limbajului comun de design.

Mai mult, Clio IV facelift îşi încordează muşchii cu un dCi de 110 CP şi cupleaza TCe-ul de 120 CP şi la o cutie manual, cu o timonerie exemplară, pe lânga EDC-ul cu dublu-ambreiaj, în timp ce Sce 75, versiunea de bază, are un preţ de pornire de 10.700 euro, cu taxe, ce include şi aer conditionat.

Clio este un model deosebit de important pentru Renault, motiv pentru care francezii au fost extrem de atenţi cu facelift-ul. La prima vedere, Clio IV şi Clio IV facelift par identice, dar detaliile fac diferenţa. Noile blocuri optice faţă, cu “semnătura” luminoasa în formă de “C”, care, opţional, pot fi full-LED, şi micile retuşuri aduse liniilor paraşocului faţă aliniaza maşina noii filosofii de design a gamei Renault, alături de, în ordinea numerelor de tricou, Espace, Kadjar, Talisman, Megane şi Scenic. Doar Twingo a rămas cu altă faţă. 

CITEŞTE mai multe şi află verdictul Viteze.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite