Noul Hyundai Santa Fe a ajuns în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hyundai santa fe

Cea de-a patra generaţie Santa Fe este disponibilă prin intermediul reţelei de distribuitori Hyundai Auto România, începând cu luna august 2018.

"Santa Fe este cel mai longeviv şi popular model Hyundai de pe piaţă europeană. Odată cu cea de-a patra generaţie, conducătorii auto se vor putea bucură de un design expresiv, dimensiuni generoase şi de o gamă variată de tehnologii pentru siguranţă activă şi pasiva”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto România. 

Modelul este disponibil în versiunea ultra-performanţă de 2,2 litri, propulsorul fiind modificat pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C. Motorul livrează o putere maximă de 200 CP şi un cuplu de 440 Nm între 1.750 şi 2.750, fiind disponibil cu tracţiune integrală şi cu transmisie automată în opt trepte.  

  

La interior, modelul beneficiază de o arhitectură ergonomică, cu un spaţiu încăpător şi materiale de calitate. Cu o lungime de 4,770 mm, lăţime de 1,890 mm şi un ampatament alungit de 2.765 mm, Santa Fe oferă un confort sporit pasagerilor. Conducătorul auto şi pasagerul din faţă beneficiază de scaune reglabile electric. Pentru mai multă flexibilitate, spaţiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungând la 625 litri. 

hyundai santa fe

Pentru a răspunde celor mai înalte standarde europene de siguranţă, noul Santa Fe dispune de pachetul Hyundai SmartSense: asistentă la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni; asistentă la menţinerea benzii de rulare (LKA); asistentă pentru fază lungă (HBA); sistem de avertizare a conducătorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de asistentă pentru ieşirea în siguranţă; sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea în marşarier (RCCW); sistem de monitorizare 360○. 

hyundai santa fe

Noul model Santa Fe propune clienţilor dotări avansate de conectivitate, care permit integrarea perfectă a informaţiilor de pe smartphone. Sistemul infotainment cu ecran de 8 închi integrează navigaţia, dotările media şi de conectivitate, fiind compatibil cu Apple CarPlay, cu Android Auto, precum şi cu programul MapCare. În plus, noul Head-Up Display (HUD) proiectează informaţii relevante în câmpul vizual al conducătorului auto. 

  

Fiecare autovehicul comercializat va beneficia de cinci ani garanţie fără limită de kilometri, cinci ani asistentă rutieră şi cinci ani de verificări periodice. 

hyundai santa fe
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite