Suspiciuni în privinţa Simonei Halep: „Mi-e teamă ca accidentările ei să nu fie de fapt o scuză atunci când pierde“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep merge din eşec în eşec, iar anul 2016 nu i-a adus niciun trofeu, regresul său  fiind oglindit şi în clasamentul WTA.

Halep a început anul pe locul 2, iar de luni va fi pe locul 7 în lume. A devenit însă o obişnuinţă ca atunci când pierde Simona să spună că aa avut probleme medicale, iar acest lucru i-a ştirbit încrederea în ochii specialiştilor. "Mi-e teamă ca accidentările să nu fie doar o scuză. Nefiind o jucătoare înaltă este obligată să alerge mai mult şi automat intervine o presiune asupra corpului şi există o predispoziţie de a se accidenta. Sper să nu fie doar în mintea ei că este accidentată şi să găsească motive pentru presă că a pierdut meciul din cauza unei accidentări. Fiecare sportiv de performanţă, la un moment dat, apelează la un psiholog. Nu ştiu dacă este cea mai bună soluţie, dar dacă nu mai poţi ieşi dintr-o situaţie de criză, derutantă, poate ar fi un lucru bun să apelezi la un psiholog. Nu mai cred cu tărie că poate ajunge pe primul loc, însă are şansa ei. Trebuie să-şi schimbe atitudinea negativă şi să arate din nou ca jucătoarea care a fost pe locul 2 mondial", a declarat Ruxandra Dragomir la ProSport LIVE.

Ruxandra Dragomir este fostă jucătoare de tenis, cea mai bună poziţie în clasamentuL WTA fiind locul 15 ocupat în 1997. Dragomir a fost şi preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, între 2009 şi 2013.

FOTO Rusoaicele domină topul celor mai frumoase jucătoare de tenis din toate timpurile

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu s-au consolat unul în braţele celuilalt

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite