Sliskovici: „Am trecut deja 20 de puncte în dreptul Unirii Alba Iulia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoul echipei Unirea Alba Iulia, bosniacul Blaz Sliskovici, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu ia în calcul decât victoria în meciul de mâine, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, din runda a 26-a a Ligii I.

În ciuda problemelor de lot cu care se confruntă, Sliskovici este optimist şi susţine că a trecut deja cele trei puncte puse mâine în joc în contul formaţiei sale.

Încă din această seară voi pune în vestiar clasamentul Ligii I în care în dreptul Unirii Alba Iulia vor apărea 20 de puncte. Asta înseamna că nici nu mă gândesc să nu câştigăm cel mai important meci din acest retur. E adevărat că am multe probleme de lot, De Sousa şi Kanyuka sunt accidentaţi, iar Dâlbea şi Florin Dan sunt suspendaţi, dar nu am timp să mă plâng şi sunt sigur că cei pe care îi voi introduce în teren vor da 100 la sută în partida de miercuri, una pe care trebuie obligatoriu să o câştigăm“, a spus tehnicianul grupării din Alba Iulia, conform mediafax.

Dacă vom evolua ca în primele 45 de minute ale întâlnirii de la Vaslui, cu concentrare, ambiţie şi fără teamă, nu avem cum să nu învingem. Călin Cristea încă mai resimte dureri la piciorul accidentat, însă s-a pregătit fizic vineri, sâmbătă şi duminică, condiţii în care cred că va strânge din dinţi şi pentru binele echipei va izbuti să joace cel puţin 30 de minute“, a adăugat Sliskovici.

Partida Unirea Alba Iulia - Universitatea Craiova va avea loc mâine, de la ora 16.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite