Meniu special pentru Simona Halep şi celelalte fete prezente la Fed Cup. Ce mănâncă înaintea partidei cu Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va întâlni Cehia în Grupa Mondială I a Fed Cup, partidele fiind programate sâmbătă şi duminică la Cluj Napoca.

Componentele echipei de FED Cup a României s-au declarat foarte mulţumite de condiţiile puse la dispoziţie de organizatori. Prima jucătoare care a avut posibilitatatea să vadă condiţiile de cazare, pregătire şi masă din oraşul care va găzdui la finalul acestei săptămâni întâlnirea de Fed Cup dintre reprezentativele României şi Cehiei a fost chiar Simona Halep, liderul echipei noastre, care a preferat să ajungă mai devreme cu o zi faţă de colegele sale

Referindu-se strict la meniul zilnic al fetelor noastre, Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei României a dezvăluit pentru www.dolcesport.ro ce vor mânca jucătoarele noastre. "Meniul este unul alcătuit din paste, curcan, pui, orez şi peşte”, a spus Alina Tecşor pentru site-ul Dolce Sport.

Simona Halep (3 WTA), Raluca Olaru (49 WTA, la dublu), Monica Niculescu (37 WTA) şi Andreea Mitu (104 WTA) sunt cele patru jucătoare convocate de Alina Tecşor pentru duelul cu echipa Cehiei, campioana ediţiei 2015 a FED Cup, competiţie transmisă exclusiv de Dolce Sport pe 6 şi 7 februarie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite