Gloria Bistriţa, prima victorie în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean Pădureanu nu a retrogradat niciodată cu Gloria Bistriţa din Liga I
Jean Pădureanu nu a retrogradat niciodată cu Gloria Bistriţa din Liga I

Etapa a doua a returului a început azi cu partida dintre Unirea Alba Iulia şi Gloria Bistriţa, echipa lui Jean Pădureanu a câştigat cu scorul de 2-1, astfel înregistrând prima victorie în deplasare din acest campionat

Gloria Bistriţa a învins în deplasare pe Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-1 (1-1), partida contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Veljovici pentru gazde respectiv Moraes şi Coroian pentru oaspeţi. "Am jucat mai bine în repriza a doua. Dacă Moraes ar avea nişte servanţi mai buni, ar deveni golgheterul Ligii I. Nu mai am nici o emoţie. Ne vom salva sigur de la retrogradare", a declarat preşedintele bistriţenilor Jean Pădureanu. De asemenea, "Lordul" a spus că dacă la sfârşitul sezonului, antrenorul Gloriei, Marius Şumudică, ar avea oferte de a antrena echipe mai bune, nu s-ar împotrivi transferului. "Noi am mai dat antrenori la echipe bune. Dacă vom primi o ofertă bună pentru club şi pentru Marius, atunci el va pleca cu siguranţă", a încheiat Pădureanu.
După victoria de azi, Gloria Bistriţa ocupă locul 14 cu 18 puncte, depăşind Universitatea Craiova care are un joc mai puţin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite