Daniel Negreanu vine să joace poker la Bucureşti, în cadrul Eureka Poker Tour

0
Publicat:
Ultima actualizare:
negreanu

Românul Daniel Negreanu, campion mondial de poker, vine în România să joace la Eureka Poker Tour, un festival de poker, sponsorizat de PokerStars, care are loc în premieră la Bucureşti.

Interesul în jurul turneului este foarte mare, existând un record de înregistrări încă din prima zi. Acesta este al doilea eveniment din cel de-al şaselea sezon al Eureka Poker Tour şi este organizat în parteneriat cu PokerFest România, operator român de festivaluri de poker. 

Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee - de la turnee No-Limit Hold’em de €100 până la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000. Main eventul este programat să înceapă pe 18 mai, la hotelul Intercontinental din Bucureşti.

Daniel Negreanu îşi va lansa în premieră în România un documentar care s-a facut despre viaţa şi cariera lui, “KidPoker”. Filmul s-a lansat cu succes în Canada la începutul acestui an.

Negreanu va fi prezent mâine în studioul Adevarul Live, de la ora 14.30, pentru o emisiune specială dedicată celui mai bun jucător de poker din lume.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite