Mesajul emoţionant al fiului actriţei Anne Heche: „Am rămas cu o tristeţe profundă. Sper că mama mea e eliberată de durere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images (Arhivă)
FOTO Getty Images (Arhivă)

Fiul actriţei americane Anne Heche a transmis un mesaj emoţionant, după ce mama sa a murit, afirmând că familia a pierdut „un suflet bun şi vesel, o mamă iubitoare şi un prieten loial”, relatează CNN.

„Eu şi fratele meu Atlas ne-am pierdut mama. După şase zile de schimbări emoţionale aproape incredibile, am rămas cu o tristeţe profundă, fără cuvinte. Sper că mama mea este eliberată de durere şi că a început să exploreze libertatea ei eternă”, a notat fiul actriţei, Homer Laffoon, în vârstă de 20 de ani, conform CNN.

 „În aceste şase zile, mii de prieteni, rude şi fani mi-au împărtăşit afecţiunea lor. Le sunt recunoscător pentru dragostea lor, la fel şi pentru sprijinul tatălui meu, Coley, şi al mamei mele vitrege, Alexi, care continuă să fie sprijinul meu în această perioadă. Odihneşte-te în pace, mamă, te iubesc”, a mai scris acesta.  

De asemenea, şi familia a transmis un mesaj emoţionant. 

„Anne ne va lipsi foarte mult, dar ea trăieşte mai departe prin fumoşii ei fii, prin munca sa emblematică şi prin pasiunea sa de a-şi susţine cauza. Curajul ei de a rămâne mereu ataşată de adevăr, răspândind mesajul ei de iubire şi acceptare, va continua să aibă un impact de durată”, conform declaraţiei familiei.  

Anna Heche, în vârstă de 53 de ani, se afla, vineri, 5 august, într-un autovehicul care circula cu viteză mare când a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-o clădire. În urma impactului, maşina a fost cuprinsă de flăcări, iar Heche a fost transportată la spital, unde a intrat în comă. 

Conform unui reprezentant al actriţei, Anne Heche „a suferit o leziune anoxică severă cerebrală şi rămâne în comă, în stare critică. Nu se aşteaptă ca ea să supravieţuiască”.

Poliţia îşi doreşte să afle dacă actriţa se afla sub influenţa drogurilor în momentul producerii accidentului, fiindcă în sângele ei i-au fost descoperite narcotice, însă acestea ar fi putut proveni din medicamentele care i-au fost administrate în spital. 

Heche a devenit cunoscută datorită serialului de televiziune „Another World”, care i-a adus un premiu Daytime Emmy, continuând cu alte roluri în serialul HBO „Hung” şi în lungmetrajele „Wag the Dog” şi „Cedar Rapids”.  

În anii 1990, Heche a ajuns în atenţia tabloidelor pentru relaţia sa cu actriţa Ellen DeGeneres în perioada în care cea din urmă a dezvăluit public că este lesbiană. După despărţirea de DeGeneres, Heche s-a căsătorit, în anul 2001, cu cameramanul Coleman Laffoon, cu care a avut un fiu. Căsătoria s-a încheiat prin divorţ şi, în anul 2009, Heche a avut un fiu cu James Tupper, coprotagonistul din „Men in Trees”.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite