Decizia luată de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după America Express. „E o persoană impulsivă”

0
Publicat:

Competiția America Express a fost un prilej pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru de a se cunoaște mai bine unul pe celălalt. După ce s-au întors acasă, cei doi au făcut o schimbare în relația de cuplu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express FOTO Antena 1
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express FOTO Antena 1

Experiența America Express pare să fi afectat viața de cuplu a celebrului jurat „Chefi la Cuțite”. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a avut ocazia de a vedea și o altă latură a partenerului, pe care nu o mai întâlnise până atunci și la care nu s-ar fi așteptat.

Știam că e o persoană impulsivă, dar încă nu interacționasem în felul ăsta noi doi,, a mărturisit Doina Teodoru.

Ajusă înapoi în România, femeia a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre decizia pe care a luat-o în relația de cuplu.

Chef Scărlătescu și iubita sa au decis să ia puțină distanță

După această experiență amândoi am avut nevoie de o perioadă delimitată în care să ne întoarcem la noi, să ne relaxăm un pic, să lăsăm lucrurile să se așeze, a mai spus partenera lui Scărlătescu.

Totuși, ea spune că experiența pe care au trăit-o împreună le-a întărit relația și încrederea pe care o au unul în celălalt.

Cred că ne-a apropiat mult mai mult această experiență, cum era și firesc să se întâmple”, a continuat ea, pentru Antena Stars.

De altfel, în relația celor doi nu pare să se pună problema de gelozie sau posesivitate, ci își oferă toată libertatea de care au nevoie. În timp ce Doina își dedică mai mult timp carierei, chef Scărlătescu urmează chiar să plece într-o vacanță, doar alături de prieteni.

Spre finalul lunii aprilie trebuia să mergem împreună în vacanță, dar nu mai putem acum, adică va merge doar el pentru că eu o să încep filmările și nu am cum să merg cu el. Merge cu prietenii”, a adăugat Doina Teodoru.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au reușit să obțină locul al treilea în competiția „America Express”, show care s-a încheiat duminică, 26 martie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite