Cauza morții cântăreței Sinead O'Connor a fost confirmată. Ancheta se încheie la șase luni de la decesul vedetei

0
Publicat:

Artista irlandeză Sinead O'Connor a murit din cauze naturale. Confirmarea vine la o jumătate de an după ce interpreta hitului „Nothing Compares 2 U” a fost găsită „fără reacție" într-un apartament din sud-estul Londrei, la vârsta de 56 de ani, în luna iulie 2023, potrivit The Sun.

Sinead O'Connor în 1990. FOTO captură video
Sinead O'Connor în 1990. FOTO captură video

Southwark Coroners Court, care a investigat decesul vedetei, a anunțat încetarea implicării în acest caz.

Moartea artistei a fost urmată de o autopsie, întrucât nu era indicată nicio cauză medicală.

Pentru că s-a stabilit că moartea artistei a survenit din „cauze naturale", nu va mai urma o anchetă publică.

„Doamna O'Connor a murit din cauze naturale. Prin urmare, medicul legist a încetat să se mai implice în moartea ei. Nu se vor face alte comentarii", a spus un purtător de cuvânt al Southwark Coroners Court, potrivit sursei citate.

În iulie 2023, cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a fost găsit în stare de inconştienţă la o adresă din Londra şi a fost declarată decedată la faţa locului, potrivit Poliţiei Metropolitane din Londra.

„Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, a precizat atunci Poliţia Metropolitană într-un comunicat.

„Trăiesc ca o creatură nemoartă a nopții”

Cu câteva zile înainte de a muri, cântăreața a postat un mesaj cutremurător pe Twitter, pentru fiul ei, care s-a sinucis anul trecut.

„Trăiesc ca o creatură nemoartă a nopții, de atunci. El a fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu. Am fost mereu un singur suflet împărțit în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat. Sunt pierdută fără el“, a scris cântăreața.  

În ianuarie 2021, Shane Lunny, fiul lui Sinead O’Connor şi al muzicianului irlandez Dónal Lunny, a fost dat dispărut, după ce a fugit dintr-un spital, unde se afla sub supraveghere pentru risc de a comite suicid.

Adolescentul de 17 ani s-a sinucis ulterior.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite