Netflix plănuieşte să introducă taxe de partajare în America Latină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Clienţilor li se va cere să plătească o taxă suplimentară dacă folosesc contul în afara reşedinţei lor principale pentru mai mult de două săptămâni.

Compania americană Netflix va introduce o taxă suplimentară în cinci ţări din America Latină pentru utilizatorii care îşi împărtăşesc contul cu terţi, precizează un comunicat de presă publicat luni de companie.

„Începând de luna viitoare, vom lansa o funcţie alternativă „adăugaţi acasă” în Argentina, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala şi Honduras”, se arată în postare.

Clienţilor din aceste ţări li se va cere să plătească o taxă suplimentară dacă folosesc un cont în afara reşedinţei lor principale pentru mai mult de două săptămâni. Acest serviciu va costa 1,70 USD pe lună în Argentina şi 2,99 USD pe lună în alte ţări.

Declaraţia companiei mai arată că „folosirea pe scară largă a conturilor între gospodării subminează capacitatea pe termen lung de a investi” în serviciile companiei. Acestea fiind spuse, Netflix a lansat deja o funcţie alternativă „adăugaţi membru” în Chile, Costa Rica şi Peru pentru a limita transferurile de cont.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite