„America Express“. „Astăzi e ziua cea mare: o să vă căsătoriți în Columbia“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenții rămași în cursă la reality-show-ul de la Antena 1 au parte de o surpriză majoră în ediția din această seară.

Andreea Bălan și Jean Gavril în costum de mire și mireasă la America Express
Andreea Bălan și Jean Gavril se "căsătoresc" la America Express FOTO Antena 1

În seara aceasta, bat clopote de nuntă la „America Express“. Urmează nunțile de o zi, misiunile cu care Irina Fodor îi provoacă pe concurenți în numele imunității și pentru care noii parteneri învață să concureze împreună, susținându-se la bine și la greu. „Astăzi e ziua cea mare: o să vă căsătoriți în Columbia este anunțul cu care Irina îi trezește pe concurenți în prima dimineață după schimbarea echipelor.

Astfel, prima misiune a noilor perechi este să ajungă la biserica unde se vor desfășura ceremoniile. Iar pregătirea ceremoniei devine sarcina principală a fiecărui cuplu, începând cu alegerea rochiei de mireasă, a costumului de mire și a florilor pentru buchet. Concurenții vor munci până în cele mai mici detalii pentru ca totul să decurgă... ca la carte.

„Îmbrăcați de nuntă, dar cu ghiozdanele în spate, am alergat spre judecător ca să primim următoarea misiune“, povestește Melinda, amuzată, despre unul dintre momentele din competiție în care a primit chiar felicitări pe stradă, de la localnici.

Astfel, noile cupluri de la „America Express“ vor anima orășelul în care au loc ceremoniile. Perechilor nu trebuie să le lipsească nici martorii de la un asemenea eveniment, așadar localnicii vor intra în jocul lor.

Echipele amestecate au parte de o zi nebună în regim de „proaspăt căsătoriți“, una în care provocarea de a concura alături de un nou coechipier se împletește cu umorul situațiilor neașteptate aduse de ”nunțile” pe nepusă masă. Telespectatorii vor urmări pas cu pas această memorabilă zi festivă și vor descoperi ce deznodământ va avea în ediția „America Express“, difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20.30.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite