VIDEO Trupa românească Fly Project şi-a întrerupt turneul din Ucraina din cauza manifestaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa românească Fly Project, care se bucură de foarte mare succes în ţări din fosta Uniune Sovietică, nu-şi va mai putea onora concertele programate în Ucraina, în perioada următoare, din cauza manifestaţiilor de amploare care au loc în aceste zile la Kiev.

Tudor şi Dan, cei doi membri ai proiectului Fly Project, aveau două concerte la Kiev săptămâna această şi alte câteva show-uri în perioada următoare. „Din păcate, nu avem de ales. Vrem să revenim cât mai repede în Ucraina, sperăm ca lucrurile să se liniştească. Asta ne dorim pentru toate ţările de pe glob, unde am ajuns sau vom ajunge, ca oamenii să trăiască în pace şi dragoste“, a spus Tudor.

Cei doi membri Fly Project spun că au avut o experienţă neplăcută anul acesta, când au fost prinşi într-o ambuscadă la Kiev, între protestatari şi forţele de intervenţie ucrainiene. Nu au mai putut înainta cu maşina, aşa că au mers pe jos până la hotel, câteva străzi distanţă, înconjuraţi de mascaţi.

 Pentru a nu repeta experienţă, Tudor şi Dan au decis împreună cu managementul trupei şi organizatorii ucrainieni să întrerupă pentru o perioadă concertele în această ţară.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite