Thomas Shelby revine. Filmul „Peaky Blinders” a fost confirmat: „Asta este pentru fani”

0
Publicat:

O veste îmbucurătoare pentru fanii serialului „Peaky Blinders” vine chiar de la platforma de streaming Netflix. Thomas Shelby revine, însă, de această dată, într-un viitor film inspirat după cunoscutul serial, conform Variety.

Cillian Murphy
Murphy este celebru pentru rolul său din serialul „Peaky Blinders”. Foto profimedia (Arhivă)

Actorul Cillian Murphy va da, din nou, viață gangsterului Thomas Shelby în filmul „Peaky Blinders”. Filmul este regizat de Tom Harper. 

Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine... Este foarte îmbucurător să colaborez din nou cu Steven Knight și Tom Harper la filmul «Peaky Blinders». Asta este pentru fani", a spus Murphy, conform postării făcute publice marți, 4 iunie, de Netflix pe X. 

Când am regizat pentru prima dată «Peaky Blinders», în urmă cu peste 10 ani, nu știam ce va deveni serialul, dar știam că exista ceva în alchimia dintre distribuție și scenariu care părea exploziv. 'Peaky' a fost întotdeauna o poveste despre familie - așa că este incredibil de emoționant să ne reîntâlnim cu Steve și Cillian pentru a aduce filmul în fața publicului din întreaga lume, pe Netflix", a transmis Tom Harper. 

Continuarea acestei saga, a cărei acțiune se petrece pe străzile din Birmingham în anii 1900, a fost scrisă de creatorul serialului, Steven Knight, care va fi coproducător alături de Murphy, Caryn Mandabach și Guy Heeley. Producători executivi sunt Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren și David Mason. 

„Sunt cu adevărat încântat că acest film este pe cale să se întâmple”, a spus Knight. 

 Filmul intră în producție la sfârșitul acestui an și va fi realizat în colaborare cu BBC Film. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite