Cum arată și cine este soția lui Cillian Murphy, starul din „Oppenheimer” și „Peaky Blinders”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cillian Murphy, celebru pentru rolul său din „Oppenheimer" și „Peaky Blinders”, este căsătorit cu artista irlandeză Yvonne McGuinness de aproape două decenii. Cei doi au o viață de familie extrem de privată, momentele lor publice putând fi numărate pe degete. Cuplul a fost fotografiat o singură dată, în vara anului 2014.

Citește și: Cât de transformați sunt copiii starurilor de la Hollywood. Au jucat în filme precum „Oppenheimer” sau „House Of The Dragon”, dar nu i-ai recunoscut

Cillian Murphy prețuiește cu sfințenie viața sa personală. Discutând despre complexitatea echilibrului dintre cariera profesională foarte solicitantă și responsabilitățile sale ca tată și soț, el a mărturisit într-un interviu din 2019 că „echilibrul dintre muncă și viața personală este o provocare continuă. Datorez mult soției mele extraordinare, Yvonne, pentru înțelegerea ei. Este o luptă constantă, mai ales pentru un tată ale cărui activități profesionale nu numai că îl țin departe de casă, dar îl și absorb complet."

În căutarea unei normalități în căminul conjugal, Cillian Murphy se asigură că petrece cel puțin jumătate de an acasă. „Evit să sar de la un proiect la altul. Acest tip de viață, un ciclu continuu între platourile de filmare, hoteluri și aeroporturi, mi se pare lipsit de realitate." explică el.

Cine este Yvonne McGuinness, soția lui Cillian Murphy

Originară din Kilkenny, Irlanda, Yvonne McGuinness este de origine irlandeză, la fel ca și soțul ei. Soția lui Cillian Murphy a studiat la Cork Institute of Technology înainte de a-și obține masterul de la prestigiosul Royal College of Art din Londra. O descendentă a politicii irlandeze, unchiul ei, Jim McGuinness, este un reprezentant al Fianna Fáil (n.r. partid politic conservator și creștin-democrat din Irlanda și Irlanda de Nord).

Cillian Murphy și Yvonne McGuinness, relația de iubire

Cillian Murphy și Yvonne McGuinness s-au cunoscut în anii '90. „Crearea 'Disco Pigs' a fost un capitol important din viața mea, un moment-cheie care a modelat nu doar cariera mea, ci și relațiile personale. Printre acele persoane pe care le-am întâlnit atunci se numără și Yvonne. A făcut turneu cu noi, și acea experiență electrizantă, care a avut loc acum aproximativ 20 de ani, continuă să răsune adânc în mine."

În 2004, Cillian Murphy și Yvonne McGuinness și-au înnoit jurămintele într-o ceremonie pitorească, care a avut loc, din câte s-a scris la vremea respectivă, la Domaine des Anges, un domeniu viticol deținut de tatăl lui McGuinness, Gay. 

Cillian Murphy și Yvonne McGuinness, viața de familie 

Murphy și McGuinness au doi fii, pe Malachy, născut în 2005, și pe Aran, născut în 2007. Inițial, rezidenți ai Londrei, cei doi soți au ales ulterior să-și crească copiii la Dublin. „Dorim ca ei să aibă rădăcini irlandeze profunde." a dezvăluit Murphy. „Este remarcabil cât de repede s-au adaptat și au căpătat accent irlandez, dobândind o inflexiune unică de vest-britanică, care cu siguranță va fi un atu în anii lor de adolescență."

Yvonne McGuinness este o artistă de teatru, film, arte performante, elemente sculpturale și textile, augmentate de sunet și cuvânt scris. Ea mai realizează și intervenții publice live, unde sunt detaliate experiențe imersive și colaborative, adesea efemere. Aceste evenimente dinamice stimulează un sentiment profund de conexiune cu timpul, locul și comunitatea, scrie townandcountrymag.com.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite