Prognoză meteo 23 octombrie. Vreme frumoasă, cu temperaturi peste media normală pentru această perioadă

0
Publicat:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo pentru ziua de miercuri, 23 octombrie. Potrivit meteorologilor, temperaturile se mențin peste valoarea specifică acestei perioade, cu maxime care vor ajunge chiar și la 22 de grade celsius.

Vremea se menține caldă FOTO Arhivă
Vremea se menține caldă FOTO Arhivă

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice, îndeosebi cele diurne, se vor situa peste cele specifice datei, potrivit ANM.

Cerul va fi variabil, iar pe arii restrânse, dimineața, dar mai ales noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceață, posibil asociată cu burniță sau ploaie slabă, cu o probabilitate mai mare în nord-est și est.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în a doua parte a intervalului în estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 12 grade.

Vremea în Capitală

Vremea va fi frumoasă, cu valori termice, mai ales diurne, ce se vor situa peste cele specifice datei.

Cerul va fi mai mult senin, însă cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții vor fi condiții pentru ceață sau nori joși.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...22 de grade, iar cea minimă de 5...7 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 3 grade.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite