Cum a reușit Adi Beleaua, lider din clanul Corduneanu, să scape de închisoare. Înțelegerea pe care a făcut-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Corduneanu, cunoscut și sub numele de Adi Beleaua, a fost achitat de magistrații Curții de Apel Iași după ce cumnata sa, Alina Filip, și-a retras plângerea de amenințare. Corduneanu fusese condamnat inițial la un an de închisoare, însă achitarea a venit în urma unui acord financiar.

Adrian Corduneanu a fost achitat FOTO Arhivă
Adrian Corduneanu a fost achitat FOTO Arhivă

Corduneanu ar fi ajuns la o înțelegere financiară cu victima, oferindu-i acesteia o sumă de bani, care se vehiculează a fi în jurul valorii de 30.000 de euro. Aceasta a determinat-o pe Alina Filip să-și retragă plângerea, facilitând astfel achitarea acestuia de către instanță, relatează dezvaluirea.ro.

Adrian Corduneanu fusese condamnat in primă instanță de Judecătoria Iași, dar achitarea sa recentă semnalează o reconciliere în cadrul familiei Corduneanu, după tensiunile interne survenite în urma decesului liderului clanului, Costel Corduneanu.

Detalii din rechizitoriu

În rechizitoriul prin care Belea a fost trimis în judecată, procurorii arată că, în ziua de 27.09.2021 în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în autoturismul său marca Porsche Cayenne pe bd. A. Panu din mun. Iași, după ce s-a intersectat în trafic cu persoana vătămată Filip Alina-Elena, care se afla în autoturismul concubinului său Corduneanu Petroneş, i-a adresat amenințări cu moartea, arătându-i persoanei vătămate un cuțit cu care simula faptul că îi taie gâtul, amenințările fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

În ziua de 03.01.2022 a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Filip Alina-Elena și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

În ziua de 22.01.2022 a postat un videoclip live pe platforma de socializare Facebook prin care, împreună cu Pandeli Gheorghiță-Ionel, adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Filip Alina-Elena și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

În ziua de 05.03.2022, a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Filip Alina-Elena și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite