Adevărul Live de la 13.00: Giulia şi Bogdan Mălăele, despre debutul pe marile ecrane în filmul „Faci sau taci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giulia
Giulia

Giulia Anghelescu Huidu şi Bogdan Mălăele vin de la ora 13.00 la Adevărul Live pentru a vorbi despre debutul pe marile ecrane în filmul „Faci sau taci“. Cei doi invitaţi ne vor povesti provocările prin care au trecut şi care au fost cele mai hazlii moment din timpul filmărilor.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Un film independent regizat de Iura Luncaşu, comedia „Faci sau Taci“ a avut premiera pe 15 martie. Povestea comediei aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? Recunoaşte, lucrurile devin amuzante.

„Faci sau Taci“ aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.

Giulia Anghelescu Huidu şi Bogdan Mălăele vin de la ora 13.00 la Adevărul Live pentru a vorbi despre debutul pe marile ecrane în filmul „Faci sau taci“. Cei doi invitaţi ne vor povesti oprovocările prin care au trecut şi cum au reuşit să intre în pielea personajelor.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite