UPDATE Propunerile Guvernului pentru Consiliile de Administraţie ale SRTV şi SRR: secretarul de stat de la Educaţie, Cătălin Baba, şi jurnalista Adelina Rădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul îl propune pe Cătălin Baba, secretar de stat din cadrul Ministerului Educaţiei pentru postul de membru în Consiliul de Administraţie al SRTV şi pe jurnalista Adelina Rădulescu, fostul redactor şef al agenţiei de ştiri NewsIn, pentru postul de membru în Consiliul de Administraţie al SRR, a anunţat luni Biroul de presă al Executivului.

Înainte de a ocupa postul de secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei, Cătălin Baba a fost şef al cancelariei şi apoi consilier al premierului Emil Boc. Baba este şi decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Executivul l-a propus pe Cosmin Irimieş, lector la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi actual şef de cabinet al consilierului primului-ministru Călin Hinţea, pentru postul de supleant în Consiliul de Administraţie al SRTV .

Propunerea Executivului penttru Consiliul de Administraţiei al Societăţii Române de Radio este jurnalistul Adelina Rădulescu. Acesta a fost, până în ianuarie 2010, redactor şef al agenţiei de ştiri NewsIn. Propunerea de membru supleant al CA al SRR este Josef Klein, şi el fost jurnalist, şi actualul consilier al vicepremierului Marko Bela.

Calendarul desemnării noilor Consilii de Administraţie:

- depunerea candidaturilor va putea fi făcută până luni, 28 iunie, la ora 14.00
- audierile vor avea loc pe 28 iunie, la ora 16.00

Propuneri pentru CA la SRTV şi SRR: Lucia Hossu Longin şi Ducu Bertzi din partea liberalilor

UPDATE: Propunerile PSD pentru Consiliile de Administraţie ale SRTV şi SRR

Conducerea PSD a decis să-i propună pentru CA al SRTv pe Anne Jugănaru, Claudiu Brînzan şi Cristi Niţulescu, iar la CA al SRR pe Ovidiu Miculescu, Mirela Fugaru şi Ileana Savu. De asemenea, ca membri supleanţi, social-democraţii au decis să-i propună pentru CA al SRTv pe Radu Podgoreanu, Alin Ciocîrlie şi Vasile Arhire. În ceea ce priveşte membrii supleanţi pentru CA al SRR sunt susţinuţi Dan Preda, Mircea Pospai şi Mircea Rucăreanu.

EXCLUSIV Şefa Biroului de presă a PDL, Ada Meseşan, propusă pentru conducerea TVR

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite