Ciolacu: „Nu vom putea avea creştere demografică numai cu alocaţii. România trebuie să-şi dezvolte serviciile”. Ce le promite şeful PSD copiilor de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, le-a urat la mulţi ani copiilor, explicând faptul că este frumos „să îi vezi pe cei mici în locul celor mari” în Parlament. Şeful Camerei Deputaţilor a afirmat că s-a simţit extraordinar printre copii şi jocurile copilăriei şi a încercat trotineta.

„Parlamentul este azi un imens teren de joacă pentru copii”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, explicând că „este atât de frumos şi reconfortant să îi vezi pe cei mici în locul celor mari care sunt în celelalte zile ale anului”.

Întrebat în cadrul unui eveniment organizat la Parlament, ce le promite copiilor de ziua lor, liderul PSD a spus că speră ca actuala clasă politică să fie mai bună. „Sperăm să fim nişte politicieni mai buni şi să ne implicăm mai mult pentru copii şi să dezvoltăm serviciile”, a spus Ciolacu. 

Liderul PSD a mai vorbit cu acest prilej despre scăderea demografică din România, afirmând că o creştere poate fi realizată prin dezvoltarea serviciilor. „Toată lume vorbeşte că avem o scădere demografică. Nu vom putea creşte numai cu alocaţii. România trebuie să-şi dezvolte serviciile, ca oamenii să fie încurajaţi să aibă mai mulţi copii: after school-uri, grădiniţe, creşe, numai aşa vom putea intra într-o normalitate”, a mai afirmat Ciolacu.

Liderul PSD şi-a amintit dde copilărie, povestind că fiind mezinul familiei, era cel trimis să cumpere pâine şi să ducă gunoiul. „Întotdeauna la 1 iunie, la sărbători ne strângeam cu toţii. Suntem trei fraţi, eu am fost cel mai mic, cel pe care-l trimiteau ei după sifoane şi după pâine şi să ducă gunoiul”, a povestit Marcel Ciolacu, afirmând că cea mai frumoasă amintire a sa este momentul în care tatăl său l-a dus la aerodrom.  

 

„M-am simţit extraordinar printre copii şi printre jocurile copilăriei. Şi da, am încercat şi trotineta. Mă mai dau. La mulţi ani, tuturor copiilor”, a mai scris Ciolacu în mesajul adresat copiilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite