Ce scuză a găsit Teodorovici pentru a pleca în vacanţă de 1 Mai: supravegherea plajelor de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici va fi pe litoralul românesc de 1 Mai. Foto: Inquam
Eugen Teodorovici va fi pe litoralul românesc de 1 Mai. Foto: Inquam

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a anunţat, miercuri, că va fi pe litoral de 1 Mai pentru a „veghea din umbră” controalele ANAF. Acesta a adăugat, însă, că le-a cerut foarte clar colegilor de la Antifraudă să nu afecteze economic activitatea niciunui agent.

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a declarat miercuri că pe data de 1 Mai va fi pe litoralul românesc, motivul fiind o supraveghere cât mai corectă a activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. 

„Ca ministru de Finanţe, am discutat cu colegii de la Antifraudă, planul lor e de a fi prezenţi pe litoral, dar i-am rugat foarte clar să nu cumva ca prin acţiunile lor să afecteze activitatea economică a vreunui agent, să nu aud de astfel de practici, dar nu trebuie să îşi facă nimeni probleme faţă de controalele ANAF", a declarat Eugen Teodorovici. 

Întrebat dacă va fi acolo, ministrul de Finanţe a confirmat, precizând că „va veghea din umbră” activitatea de pe litoral. 

„Voi fi prezent pe litoral sper şi pe acest motiv. Voi veghea din umbră. Poate să fie ziua sau noaptea", a mai spus Teodorovici.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite