Alegerile prezidenţiale 2014. Udrea:  Vântu, săracu', ar fi mic copil faţă de ce s-ar întâmpla cu un tandem Dragnea - Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidenţiale, spune că un tandem Dragnea - Ghiţă ar fi unul periculos, precizând că în PSD se dă o bătălie aprigă pentru preluarea Puterii după aegerile prezidenţiale. Emil Boc dă un sfat partidelor de dreapta să profite de aceste neînţelegeri din PSD.

„După circul de ieri au găsit o formulă să arate că este pace şi linişte în interiorul PSD-ului. Şova nu vrea să-i ia gâtul lui Dragnea, Ponta nu e de partea lui Şova, Ghiţă nu este cel care vrea să le ia gâtul tuturor şi a apărut în acest tandem. Mi se pare foarte periculos. Dacă s-ar întâmpla să conducă PSD-ul, tandemul Ghiţă-Dragnea mi se pare foarte periculos în continuare pentru clasa politică românească, pentru că am vorbi de perpetuarea unor practici la nivelul PSD-ului care fac acest partid total nedemocratic. Şi ar fi şi foarte multă putere, economică şi mediatică, Vântu, săracu', ar fi mic copil faţă de ce s-ar întâmpla“, a spus Elena Udrea.

Primarul Clujului, fostul premier Emil Boc, îndeamnă partidele de dreapta să profite de acest zbucium din PSD privind viitoarea şefie a partidului. „E clar că stânga este în degringoladă şi vom avea, în consecinţă, un viitor de dreapta politic. Cred că dreapta va profita de această situaţie din PSD, pentru că ceea ce se întâmplă acum este un avantaj pentru dreapta şi sper să îşi fructifice acest avantaj, iar dreapta să fie convingătoare pentru a putea profita de această degringoladă a stângii. Dreapta, şi în speţă Elena Udrea, poate capitaliza în acest moment din punct de vedere politic şi poate câştiga puncte politice importante“, a afirmat Emil Boc.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a anunţat, la propria televiziune, că va candida în tandem cu Liviu Dragnea pentru funcţiile de preşedinte executiv şi, respectiv, preşedinte al PSD, în cadrul unui ”congres rapid” ce va avea loc după alegerile prezidenţiale, în caz că Victor Ponta va ajune preşedintele României. Vicepremierul Liviu Dragnea a confirmat că va face echipă cu patronul România TV.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, ieri, la finalul unei şedinţe-fulger a Biroului Permanent Naţional (BPN) că Dan Şova, Sebastian Ghiţă şi Marian Vanghelie sunt suspendaţi din toate funcţiile pe care aceştia le deţineau în partid, până pe data de 18 noiembrie, adică exact până după alegerile prezidenţiale.

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. PSD s-a curăţat, Vanghelie - măturat; Iohannis a pedalat

Liderul PSD Victor Ponta a făcut curăţenie în partid, după ce mai vrednicul DNA i-a scuturat pe Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova. Copilul rebel al partidului, Marian Vanghelie, a căzut şi el victimă taifunului din Kiseleff.

Batista pe ţambal în PSD. Ghiţă, Şova şi Vanghelie au fost suspendaţi de faţadă

Sebastian Ghiţă, Dan Şova şi Marian Vanghelie au fost suspendaţi din toate funcţiile pe care le deţineau în PSD, dar sancţiunea este doar una de imagine, pentru că cei trei nu aveau atribuţii în partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite