Germania: Şoferiţă bătută de o bavareză, după ce a confundat acceleraţia BMW-ului cu frâna şi i-a stricat grădina

Germania: Şoferiţă bătută de o bavareză, după ce a confundat acceleraţia BMW-ului cu frâna şi i-a stricat grădina

Imagine: Wasserburg24.de

O tânără şoferiţă din Germania a intrat cu maşina în curtea unei case din Hauzenberg, Bavaria, după ce a încurcat pedala de acceleraţie a bolidului pe care îl conducea cu pedala de frână. Nimeni nu a fost rănit în accident, însă poliţia a intervenit pentru a o scoate pe tânăra de 23 de ani din mâinile proprietarei, o femeie de 38 de ani.

 

Şoferiţa a ajuns la spital cu răni uşoare, dar nu ca urmare a accidentului, ci în urma bătăii pe care a încasat-o de la proprietara curţii distruse, transmite Wasserburg24.de.

Tânăra a declarat poliţiei că este şoferiţă începătoare şi a încurcat pedala de frână cu acceleraţia.

Rezultatul confuziei a fost că BMW pe care îl conducea cu viteză a ieşit de pe carosabil, s-a ciocnit de un hydrant şi a ricoşat în curtea unui imobil.

Locuitorii casei respective au tăbărât pe tânără, iar o femeie de 38 de ani a lovit-o în repetate rânduri, supărată pe faptul că i-a stricat amenajarea grădinii, maşina o prindu-se într-un colţ îngrijit, cu arbuşti exotici.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările