VIDEO Momentul oribil în care suedezul Isak a fost huiduit din cauza culorii pielii: Ce au spus comentatorii Pro TV

VIDEO Momentul oribil în care suedezul Isak a fost huiduit din cauza culorii pielii: Ce au spus comentatorii Pro TV

Alexander Isak

Partida România - Suedia de vineri seară a furnizat scene cumplite care ne demonstrează, încă o dată că, băgând mizeria pe sub preş, nu facem altceva decât să avem probleme tot mai mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Problema rasismului şi a unor porniri xenofobe în România devine tot mai mare, însă cei care ar trebui să ia măsuri pentru a opri aceste fenomene greţoase, deocamdată, închid ochii.
 
Cazul Federaţiei Române de Fotbal e elocvent în acest sens! În ultimii doi, trei ani, FRF s-a „abonat“ la amenzi şi la suspendări ale terenului din cauza unor derbedei care vin la meciurile naţionalei şi care pleacă acasă, nestingheriţi, după meci, în loc să fie identificaţi şi interzişi pe stadioane.
 
De aceea, România începe să dobândească reputaţia unei ţări în care rasismul face ravagii! Norvegienii au vorbit despre acest lucru, luna trecută, iar suedezii s-au plâns de el, înaintea venirii în Bucureşti. Şi au avut dreptate! Pe „Arena Naţională“, vineri seară, s-a văzut că nordicii n-au exagerat şi avem chiar o problemă cu rasismul!
 
Concret, în minutul 78, în momentul intrării sale pe teren, suedezul Alexander Isak (20 de ani) a fost fluierat copios şi s-a aruncat în el cu o minge de golf. „Vina“ lui Isak în această poveste e că e un fotbalist de culoare!
 
În timpul transmiunii directe, comentatorii Pro TV au remarcat şi ei momentul penibil, însă au încercat să-l minimalizeze, după cum se poate vedea mai jos.

Din păcate pentru noi, incidentul a fost relatat pe larg în presa internaţională, după cum „Adevărul“ a scris în textele de mai jos:
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările