VIDEO Incident şocant la Australian Open: O femeie i-a arătat degetul mijlociu lui Nadal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal a încercat să treacă peste incident cu zâmbetul pe buze
Nadal a încercat să treacă peste incident cu zâmbetul pe buze

Meciul care a încheiat ziua de joi la Melbourne a fost marcat de un episod care face înconjurul lumii, imaginile devenind virale.

Rafael Nadal (2 ATP) a fost prea puţin deranjat de adversarul său din turul II de la Australian Open, americanul Michael Mmoh (177 ATP) după cum se vede şi din scorul cu care l-a învins: 6-1, 6-4, 6-2, într-o oră şi 49 de minute.

Dacă pe teren n-a avut mari probleme, în schimb, Nadal a fost hărţuit din tribune! La 5-4 în setul doi, când se pregătea să servească, spaniolul de 34 de ani a fost înjurat, în mod repetat, de o femeie despre care s-a spus că ar fi fost sub înfluenţa băuturilor alcoolice! Cum aceasta nu s-a potolit, în ciuda avertismentelor primite de la arbitrul de scaun, ea a fost scoasă din arenă de forţele de ordine. Nu înainte de a mai recurge la un gest urât, surprins şi de camere, prin care şi-a ridicat degetul mijlociu, în direcţia lui Nadal.

Vizibil surprins, Rafa a aşteptat până când arbitrul i-a dat voie să servească şi, în stilul său caracteristic, a depăşit momentul cu un as.

În turul III, Nadal îl va înfrunta pe Cameron Norrie (69 ATP).

VEZI INCIDENTUL DE PE „ROD LAVER ARENA“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite