Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1. Oltenii au egalat în minutul 90+6

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevărul / Golul egalizator din minutul 90+6.
Foto: Adevărul / Golul egalizator din minutul 90+6.

După remizele cu FCSB şi FC Botoşani, campioana a bifat-o şi pe a treia, 1-1 pe terenul Universităţii Craiova, în etapa a 24-a. CFR Cluj, cu doi jucători eliminaţi, a fost egalată în minutul 90+6.

Meciul a început cu două ocazii ale oltenilor în minutele 3 şi 9, însă ardelenii au dat replica imediat, prin bara lui Omrani, în minutul 10.

Chiar dacă trupa lui Reghecampf a pasat mult, clujenii au fost cei care au deschis scorul.
În minutul 14, după gafa lui Mateiu, mingea a ajuns în cele din urmă la Petrila, care cu un voleu spectaculos, în diagonală, introduce mingea în poarta lui Pigliacelli.
În minutul 38, Graovac de la CFR Cluj şi Papp de la CFR Cluj, în  minutul 42 primesc cartonaş galben.
Campioana a mai avut o şansă, când în minutul 43 lovitura liberă a lui Omrani a ocolit poarta.
Jucătorii Universităţii Craiova au ratat şi ei o ocazie în minutul 45+2, când Vătăjelu centrează în careu, Koljic reia în blocajul lui Graovac şi cere henţ. Pe reluare se vede însă că mingea nu l-a atins în mână pe Graovac.
Repriza a 2-a  începe furtunos printr-un cartonaş galben acordat în minutul 47 lui Deac, de la CFR Cluj.
Apoi în minutele 52 şi 53 două ocazii de-ale craiovenilor se succed la poarta lui Bălgrădean. Astfel, la prima ocazie, Bancu centrează perfect în faţa porţii, Creţu reia cu capul, dar Bălgrădean parează cu un reflex superb. La un minut diferenţă, după o centrare din corner, Papp reia cu capul, iar Camora respinge de pe linia porţii.
Spre finalul partidei, ambele echipe îşi epuizează schimbările posibile.
Finalul de meci este însă unul dramatic, Universitatea Craiova încercând să forţeze egalarea care vine într-un final, în minutul 90+6.
Dan Petrescu şi-a baricadat echipa după reţeta binecunoscută, iar Craiova a atacat în valuri. Bălgrădean a avut un reflex incredibil, iar peste un minut în minutul 84, Camora a respins de pe linia porţii o minge trimisă de Papp.
Finalul a fost incendiar. Camora a fost din nou pe fază şi a respins din faţa porţii, dar imediat după aceea, a fost eliminat. În minutul 86, clujenii au fost din nou salvaţi, de această dată de Manea, care a scos şi el tot de pe linia porţii.
În minutul 90+6, după o acţiune personală a lui Bancu, Gustavo a egalat chiar la ultima fază a meciului. Imediat după gol, portarul Bălgrădean a primit cartonaş roşu, după ce, cu câteva secunde înainte, primise galben. După acest joc, oltenii au rămas cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite