Suporterii au votat echipa ideală a anului 2019. Cum arată primul 11, potrivit provocării lansate de UEFA

Suporterii au votat echipa ideală a anului 2019. Cum arată primul 11, potrivit provocării lansate de UEFA

Ca la fiecare început de an, UEFA respectă tradiţia de a îndemna alegerea echipei de start ideală, în viziunea suporterilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

UEFA a lansat provocarea iubitorilor de fotbal de a alege 11-le ideal, în raport cu evoluţiile din 2019. O lună şi peste două milioane de voturi mai târziu, echipa perfectă a fost numită. De remarcat că Premier League este campionatul cel mai bine reprezentat, cu şapte jucători prezenţi.

Cristiano Rolando a ajuns la un record de includeri, în număr de 14, în vreme ce Lionel Messi a ajuns la 11-a prezenţă, de-a lungul celor 15 sezoane de Champions League.

Echipa ideală, în urma sondajului UEFA

Alisson Becker (FC Liverpool) - Trent Alexander-Arnold (FC Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax/Juventus), Virgil van Dijk (FC Liverpool), Andrew Robertson (FC Liverpool) - Frenkie de Jong (Ajax/Barcelona), Kevin de Bruyne (Manchester City), Lionel Messi (Barcelona) - Cristiano Ronaldo (Juventus), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Sadio Mane (FC Liverpool).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: