Spania şi Olanda îşi vor disputa supremaţia mondială în handbalul feminin. Când se va juca ultimul act

Spania şi Olanda îşi vor disputa supremaţia mondială în handbalul feminin. Când se va juca ultimul act

Finala Campionatului Mondial de handbal se va disputa între Spania şi Olanda

Campionatul Mondial de handbal feminin se apropie de final, după ce Spania şi Olanda şi-au asigurat prezenţa în ultimul act.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duelul supremaţiei le va aduce faţă în faţă pe Spania şi Olanda, duminică, de la ora 13:30. Pentru medalia de bronz se vor înfrunta Rusia şi Norvegia, în finala mică.

Spania şi-a asigurat un loc în finală, după ce s-a impus în faţa Norvegiei, scor 28-22, în vreme ce Olanda a trecut de Rusia, făcând diferenţa în ultimul minut, rezultat final 33-32.

Naţionala iberică nu mai reuşise calificarea în semifinale, din 2011, când avea să-şi adjudece chiar medalia de bronz şi, înaintea meciului cu Norvegia, păreau în faţa unei misiuni imposibile, întrucât nu se mai impuseseră în faţa acestei reprezentative de şapte ani, într-un meci oficial. De cealaltă parte, reuşita Olandei a fost o surpriză, căci Rusia este de patru ori campioană mondială şi avea, până la această întâlnire, victorii pe linie în competiţie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: