Halep ar trebui să participe săptămâna viitoare la Cincinnati, turneu unde românca va intra direct în turul secund. Cum arată traseul virtual al Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep contra Victoriei Azarenka la Wimbledon 2019 FOTO EPA-EFE

Saptamana viitoare, dacă accidentarea suferită în meciul din sferturile de finală de la Toronto nu este foarte gravă, Simona Halep va participa la turneul de la Cincinnati.

Românca, locul 4 mondial, va juca direct în turul doi la Cincinnati, marţi sau miercuri, cu învingătoarea din meciul dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova şi Carla Suarez Navarro din Spania.

Halep şi Alexandrova, locul 48 WTA, nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA, în timp ce în partidele cu Suarez Navarro, locul 26 WTA, Halep conduce cu scorul de 7-5.

Traseul virtual al Simonei la Cincinnati

turul I: liber

turul II: Carla Suarez Navarro sau Ekaterina Alexandrova;

turul III: Madison Keys, Garbine Muguruza, Amanda Anisimova

sferturi: Kiki Bertens, Belinda Bencic, Victoria Azarenka

semifinale: Naomi Osaka, Serena Williams sau Elina Svitolina

finala: Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Petra Kvitova sau Bianca Andreescu

12-18 august este perioada în care se va desfăşura Western & Southern Open 2019, turneu unde Halep a jucat de trei ori finala şi a pierdut de fiecare dată.

Sâmbătă noaptea, din cauza unei accidentări la tendon, Simona Halep s-a retras în timpul meciului cu Marie Bouzkova din sferturile de finala de la Rogers Cup, imediat după ce a pierdut primul set, 6-4. 

Pentru că era căştigătoarea de anul trecut a turneului din Canada, Simona va pierde 710 puncte în topul  WTA, dar va ramane pe locul 4 in clasamentul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite