Decizie surprinzătoare a Simonei Halep. Modificare importantă în programul româncei până la finalul sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep, locul 6 WTA, a hotărât să confirme prezenţa la un nou turneu ce va avea loc in acest sfârşit de an.

Organizatorii turneului WTA de la Moscova au anunţat că românca va participa la VTB Kremlin Cup de la Moscova, în perioada 14-20 octombrie. Competiţia face parte din categoria Premier şi a avut anul trecut premii totale de 1.032.000 de dolari.

Ruşii mai informează că, alături de Halep, şi-au mai anunţat participarea jucătoare precum  Elina Svitolina (3 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Garbine Muguruza (26 WTA), Ekaterina Alexandrova (39 WTA), Daria Kasatkina (40 WTA), Anastasia Pavlyuchenkova (41 WTA) şi Veronica Kudermetova. De asemenea, zilele acestea se negociază şi prezenţa Mariei Sharapova.

Anul trecut, Simona a decis să se retragă în ultima clipă de la turneul din Rusia din cauza unei accidentări. Jucătoarea din Constanţa nu a mai jucat la Moscova din 2013, an în care a şi câştigat turneul.

În acest sezon, Halep va mai evolua la turneele de la Wuhan (Premier 5, 22 - 28 septembrie), Beijing (Premier Mandatory  (28 septembrie - 6 octombrie) şi la Turneul Campioanelor (27 octombrie - 9 noiembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite