Simona Halep, despre retragere: ce îşi doreşte să facă, după încheierea carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoare de tenis din lume FOTO Arhivă personală/Facebook
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoare de tenis din lume FOTO Arhivă personală/Facebook

Simona Halep a vorbit despre ce îşi doreşte să facă, după retragerea din tenis, subiect abordat deseori în ultima vreme, atât de către Darren Cahill, cât şi Ion Ţiriac.

Simona Halep (2 WTA) a afirmat că, după încheierea carierei de jucătoare, intenţionează să înfiinţeze o academie de tenis.

„După ce mă las, voi petrece mai mult timp cu copiii. Este plăcut să ştiu că sunt copii, care mă văd ca o sursă de inspiraţie. Sunt mereu fericită, când îi am în jur şi simt că am o responsabilitate în plus”, a declarat românca, potrivit Tennis Channel. 

Subiectul retragerii Simonei Halep din tenis este unul des întâlnit, în ultima vreme: la finele lui februarie, antrenorul său, Darren Cahill, a anunţat că sportiva a decis să nu mai joace foarte mult timp şi să se retragă din activitate, peste trei-patru ani, urmând să se concentreze pe viaţa de familie. Până atunci, obiectivul româncei este acela de a câştiga Jocurile Olimpice pentru România şi de a-şi îmbogăţi palmaresul cu alte turnee de Grand Slam, în prezent numărând două astfel de titluri, unul la Roland Garros şi celălalt la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite