Simon Kjaer, unul dintre eroii serii de la Copenhaga. Cum l-a ajutat pe Eriksen imediat după prăbuşire

Simon Kjaer, unul dintre eroii serii de la Copenhaga. Cum l-a ajutat pe Eriksen imediat după prăbuşire

Simon Kjaer (numărul 4) în zidul făcut în jurul lui Eriksen de jucătorii danezi / FOTO EPA-EFE

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe gazon în ultimele minute ale primei reprize din meciul Danemarca - Finlanda, la scorul de 0-0. Coechipierul Simon Kjaer a fost primul care a reacţionat şi a făcut-o ca la carte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simon Kjaer s-a numărat printre eroii serii la Copenhaga, fundaşul danez de la AC Milan sărindu-i repede în ajutor lui Christian Eriksen, scrie GSP.
 
 Intervenţia acestuia este considerată de specialişti ca fiind vitală pentru salvarea coechipierului său.
 
Înainte ca medicii să ajungă la Eriksen, Kjaer a eliberat căile respiratorii şi l-a ajutat pe mijlocaşul danez să se poziţioneze într-o poziţie sigură. Acesta s-a asigurat că Eriksen nu îşi înghite limba în timp ce era inconştient şi a efectuat primele manevre de resuscitare cardiopulmonară.
 
Tot el a fost cel care şi-a chemat colegii şi i-a rugat să facă un zid în jurul lui Eriksen pentru pentru a împiedica imaginile dramatice să fie fotografiate sau filmate.
 
De asemenea, şi arbitrul Anthony Taylor a reacţionat extrem de rapid, în câteva secunde, chemând imediat echipa medicală când a văzut ce se întâmplă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările