Selecţionerul Adrian Mutu, decizie importantă în legătură cu cel mai mediatizat jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu este noul selecţioner al naţionalei U-21.
Adrian Mutu este noul selecţioner al naţionalei U-21.

Proaspăt numit selecţionar la naţionala U-21, Adrian Mutu a precizat că nu va ţine cont de conflictul cu Hagi de pe vremea când Cosmin Contra antrena naţionala mare iar Mutu era în sfaff.

Adrian Mutu a spus că se bazează pe Ianis Hagi dacă acesta nu va fi convocat de către Mirel Rădoi la selecţionata României chiar dacă mijlocaşul lui Genk nu traversează cea mai bună perioadă a carierei.

Hagi Jr. nu este titular la Genk, în Belgia, acolo unde din 18 partide a bifat doar 6 ca titular.

"Eu sper ca el să joace. E important pentru echipa naţională. E prea mult să mă gândesc că l-aş putea avea la mine, chiar dacă e în vârstă şi poate să joace la U21. Cred că dacă va avea continuitate, va fi selecţionat pentru naţionala mare. Dar dacă nu joacă, îl voi chema la U21", a precizat Adi Mutu.

Acesta a avut un conflict cu hagi în trecut, pe când era în staff-ul lui Cosmin Contra la naţionala mare.

Mutu i-a luat apărarea lui Contra atunci când acesta a fost criticat de Gică hagi pentru că nu joacă cu Ianis Hagi.

"Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin e un super profesionist, acum că el alege anumiţi jucători pentru meciurile astea, e treaba lui Normal să nu fii de acord, poţi să spui, credeai că e x, că e y, dar să îl acuzi pe un antrenor, pe un băiat care a fost exemplar în viaţa lui până acum, să îl acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsă de profesionalism din partea lui Hagi. Câteodata vorbeşte cam mult", a declarat Adrian Mutu.

Hagi a replicat imediat, spunând că ”a folosit greşit cuvântulpenibil, i se potriveşte mai bine lui”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite