Se naşte un fotbalist fenomenal: Anssumane Fati scrie istorie la Barcelona la 16 ani! Cât valorează deja

Se naşte un fotbalist fenomenal: Anssumane Fati scrie istorie la Barcelona la 16 ani! Cât valorează deja

Jucătorul născut la Guinea-Bissau străluceşte la Barcelona, iar realizările sale sunt de-a dreptul fabuloase pentru un copil.

La 16 ani, Anssumane Fati e un copil care joacă lângă băieţii mari! Şi nu doar că joacă lângă ei, dar chiar impresionează pe teren. 
 
La 25 august, când puştiul de culoare a fost trimis pe teren din minutul 78, în victoria Barcelona, acasă, cu Betis, scor 5-2, mulţi au crezut că e vorba de un băiat care şi-a trăit momentul de glorie şi care va dispărea la echipa a doua. Nici vorba de aşa ceva! Peste o etapă, Fati a jucat şi mai mult, din minutul 46 al meciului cu Osasuna în deplasare (2-2), şi a şi înscris în minutul 53, devenind cel mai tânăr marcator din istoria catalanilor!
 
Sâmbătă seară, Fati şi-a continuat seria fabuloasă! A fost titular în Barcelona - Valencia, scor 5-2. Şi a făcut spectacol pe teren: gol în minutul 2, pasă de gol în minutul 7. A fost pentru prima dată în istoria campionatului spaniol când un fotbalist atât de tânăr şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă în acelaşi meci!

Atacantul a părăsit terenul în minutul 60 al meciului cu Valencia, fiind înlocuit cu Luis Suarez. Iar uruguyanul a marcat la un minut după intrarea sa pe teren!
 
Va juca pentru Spania
 
Anssumane Fati e cotat la 25 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, după cum se poate vedea aici.
 
Născut la Guinea-Bissau, el poate evolua pentru această ţară, dar şi pentru Spania, unde locuieşte de la vârsta de 6 ani, şi pentru Portugalia, având în vedere că Guinea-Bissau e o fostă colonie portugheză.
 
Puştiul s-a hotărât însă deja şi a anunţat că ar prefera să joace pentru Spania.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: