SCM Râmnicu Vâlcea o pierde pe Iulia Dumanska

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalul românesc suferă schimbări importante ca urmare a pandemiei de coronavirus, într-un moment în care, cel puţin la feminin, apele sunt mai tulburi decât oricând, după scandalul Corona Braşov, încheierea abruptă a Ligii Florilor şi, nu în ultimul rând, rezultatele mai slabe ale naţionalei.

O mutare importantă inclusiv pentru echipa naţională, care ar trebui să evolueze la finalul acestui an la Campionatul European, o vizează pe Iulia Dumanska, portăriţa tricolorelor şi a câştigătoarei Ligii Florilor în acest an - dar nedeclarată campioană - SCM Râmnicu Vâlcea.

Într-o intervenţie în presa locală, la Oltenia tv, preluată ulterior de presa centrală, Florin Verigeanu, preşedintele campioanei din 2019, a anunţat despărţirea de portăriţa în vârstă de 23 de ani, câştigătoare a Ligii EHF cu Craiova. „Mai mult ca sigur vor pleca Iulia Dumanska, Samara da Silva, Raluca Băcăoanu. Dumanska are variante şi din ţară, şi de afară”, a declarat Verigeanu.

În acest moment, echipa în pole-position pentru semnătura româncei este formaţia croată Podravka Vegeta, calificată în semifinalele Cupei EHF în acest sezon, care aşteaptă încă decizia în privinţa acestei competiţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite