Ryde, de o sinceritate incredibilă: Ce a spus despre aruncarea care a adus calificarea României

Ryde, de o sinceritate incredibilă: Ce a spus despre aruncarea care a adus calificarea României

Tomas Ryde se lăsase, la un moment dat, de antrenorat, însă a fost reactivat de România

Până şi selecţionerul României, poreclit „Somnorilă“ pentru lipsa sa de reacţii în timpul meciurilor, a fost trezit la viaţă de finalul electrizant al duelului cu Ungaria.

Tomas Ryde e un selecţioner extrem de contestat în România, iar asta pentru că, pe lângă faptul că e aproape absent în timpul partidelor, ia şi anumite decizii tehnico-tactice care se întorc precum un bumerang împotriva naţionalei!

Dincolo de critici însă, deocamdată, rezultatele „vorbesc“ pentru Ryde. Ultima performanţă a României la Mondiale, bronzul din 2015, se leagă de numele său, iar acum, suedezul a reuşit să ducă în Main Round o echipă devastată, după ce a rămas fără jucătoarele de la Corona Braşov.

După victoria formidabilă cu Ungaria, Ryde a apărut la conferinţa de presă şi, potrivit Digi Sport, a fost incredibil de sincer: a spus că arbitrii n-ar fi trebuit să dicteze 7 metri pentru România la ultimul atac!

Ce a spus Tomas Ryde?

*Trebuie să spun, sincer, pe video, că la ultima aruncare...trebuie să revăd faza. S-au atins şi cred că n-a fost nimic. 

*Sunt însă fericit pentru că am câştigat. E normal să apară situaţii înşelătoare când un meci se desfăşoară într-o asemenea manieră. Jocul a fost extrem de corect, n-au existat lovituri dure între jucătoare. 

*Cred că vom avea meciuri foarte grele în Grupa Principală. Sunt fericit, a fost o luptă bună pentru mine şi pentru România.

*Sunt fericit pentru această victorie. Îmi pare rău pentru echipa Ungariei. Au jucat foarte bine în prima repriză şi am încercat să le transmit jucătoarelor mele că o diferenţă de patru goluri nu e greu de remontat, dar la şase goluri deja e extrem de dificil. 

*A fost o presiune foarte mari pe portarii României pentru că adversarele noastre aruncau foarte bine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările