Relaţie cu năbădăi! Iuliu Mureşan şi Mircea Rednic nu sunt la prima despărţire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muresan

Demiterea antrenorului reprezintă episodul doi din lupta dintre Iuliu Mureşan, acum administrator special în Ştefan cel Mare şi fostul antrenor, cei doi lucrând împreună pentru două luni la CFR Cluj, la începutul anului 2013.

„Rednic este o persoană foarte fitilistă. Tot timpul spune lucruri rele. Şi la antrenament, când era cu băieţii. Sau pe bancă. Stă cu faţa spre teren şi când se întoarce spre bancă numai lucruri rele spune. A semnat 15 propuneri de desfacere a contractului la jucători care nu intră în vederile lui pentru lotul de iarnă. Mă gândeam că s-a schimbat omul. Era dorit de foarte mulţi oameni şi am zis hai să îi dăm ocazia să lucreze. Şi am văzut că de fapt lucrurile nu s-au schimbat faţă de ce ştiam eu de la Cluj şi a trebuit să iau o măsură”, a declarat oficialul „câinilor roşii” pentru Plasyport Live. „Nu se mai putea suporta situaţia, în 11 etape de când venise Rednic s-au luat şase puncte. Este o persoană foarte negativistă şi s-a răsfrâns asupra jucătorilor, i-a divizat”, a adăugat Mureşan.

Acum opt ani, Mircea Rednic a ajuns la CFR Cluj, a făcut pregătirea de iarnă, dar şi-a pus vestiarul în cap. În plus, primele trei meciuri au însemnat trei înfrângeri. Iuliu Mureşan l-a dat şi atunci afară, chiar dacă iniţial a părut că se află de partea sa în conflictul cu o parte a fotbaliştilor din lot. „Vrea să scăpăm de jucători. La câţi să renunţăm, la toţi care au trecut pe la club în ultimii ani?", spunea atunci preşedintele ardelenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite