PSG, fortaţă de UEFA să vândă! Francezii au de ales între Neymar şi Mbappe

PSG, fortaţă de UEFA să vândă! Francezii au de ales între Neymar şi Mbappe

Pentru a se încadra în condiţiile impuse de UEFA în privinţa fair-play-ului financiar, campioana Franţei va fi obligată să îşi vândă cel puţin una dintre vedete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Publicaţia AS scrie că PSG are un deficit de 170 de milioane de euro şi, pentru a nu risca excluderea din cupele europene, gruparea urmează să vândă una dintre vedete: brazilianul Neymar, 26 de ani, sau pe francezul Kylian Mbappe, 20 de ani.
 
Neymar a venit de la Barcelona pentru suma record de 222 de euro, în timp ce pentru atacantul naţionalei Franţei s-au plătit celor de la MOnaco 180 de milioane de euro.
 
"E cea mai rapidă soluţie pentru rezolvarea acestei probleme. Probabil PSG îşi face următoarele calcule: dacă îl vinde pe Neymar,ar avea mici pierderi, în schimb, în cazul înstrăinării lui Mbappe ar putea avea şi profit.Rămâne de văzut pe care dintre cei doi îl consideră esenţial pentru succesul echipei, atât în teren, cât şi la nivel de marketing.", scriu ziariştii de la AS.
 
Spaniolii mai scriu că Real Madrid şi Barcelona stau la pândă, după ce în ultimele perioade de mercato s-a scris despre interesul granzilor pentru Neymar şi Kylian Mbappe. Suma de 170 de milioane de euro pare accesibilă pentru ambele formaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările