Norvegia atacă România cu tot ce are mai bun: Nordicii vin la Bucureşti cu golgheterul Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preliminariile Euro 2020 vor continua, în această lună, cu o „dublă“ în care tricolorii vor întâlni, mai întâi, Feroe în deplasare (12 octombrie), iar apoi Norvegia pe „Arena Naţională“ (15 octombrie).

Misiunea României în cea de-a doua întâlnire se anunţă infernală! În primul rând, după manifestările huliganice ale unor imbecili în partida cu Spania, UEFA a sancţionat Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi, drept urmare, meciul cu Norvegia poate fi urmărit de la faţa locului doar de grupuri de copii, care sunt însoţite de un adult!

Pe lângă faptul că nu va avea un stadion arhiplin, România va trebui să înfrunte şi o naţională în componenţa căreia se găseşte un fotbalist excelent, aflat într-o formă senzaţională. Vorbim despre vârful legitimat la Salzburg, Erling Haland (20 de ani). În prima etapă din grupele Ligii Campionilor, Haland a înscris trei goluri în Salzburg – Genk, scor 6-2! Astfel, ocupă primul loc în ierarhia marcatorilor, înaintea unor nume sonore, precum Di Maria (PSG) şi Coman (Bayern Munchen).

Mai mult, în campionatul Austriei, Haland are un bilanţ fantastic: 8 meciuri, 11 goluri.

Cu astfel de cifre, vârful celor de la Salzburg a fost inclus în lotul anunţat de selecţionerul Lars Lagerbäck pentru „dubla“ cu Spania (12 octombrie) şi cu România (15 octombrie) din preliminariile Euro 2020. Prima partidă se va disputa la Oslo, iar a doua la Bucureşti.

Iată clasamentul grupei a 7-a, dar şi lotul norvegienilor. Primele două clasate din fiecare grupă vor ajunge la Euro 2020:

Preliminarii Euro 2020, grupa a 7-a

1. Spania 6 meciuri, 18 puncte

2. Suedia, 6 meciuri, 11p

3. România 6 meciuri, 10p

4. Norvegia 6 meciuri, 9p

5. Malta 6 meciuri, 3p

6. Feroe 6 meciuri, 0p

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite