Mutu, la un pas de a renunţa la România U21 chiar de Ziua Naţională: Cât va costa numirea sa la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu a calificat România U21 pentru Euro 2021, competiţie care va debuta în martie cu faza grupelor
Adrian Mutu a calificat România U21 pentru Euro 2021, competiţie care va debuta în martie cu faza grupelor

Clujenii au scăpat de Dan Petrescu, un antrenor cu rezultate excelente, dar incomod datorită exigenţei sale. Acum, conducerea ardelenilor e aproape de a-l prezenta pe succesorul acestuia pe banca tehnică.

CFR Cluj s-a despărţit de Dan Petrescu fără să bage mâna în buzunar! Iar asta pentru că tehnicianul de 52 de ani, sătul şi el, probabil, de problemele din Gruia şi cu o ofertă fantastică pe masă, după cum „Adevărul“ a scris aici, s-a grăbit să semneze rezilierea pe cale amiabilă, fără a fi nevoie de plata clauzei de 2,5 milioane de euro.

Acum, CFR a început deja discuţiile cu Adrian Mutu şi, chiar dacă preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a lăsat de înţeles că fostul internaţional va continua cu România U21, acest lucru nu e bătut în cuie! Mai mult, semnalele care vin dinspre Cluj indică faptul că, de fapt, CFR e aproape să-l numească pe Mutu pe banca tehnică. Mai ales că mutarea nu va fi una costisitoare!

În acest moment, selecţionerul naţionalei de tineret câştigă o sumă mică, de doar 4.000 de euro pe lună. Dacă ar accepta să preia CFR, venitul lui lunar va creşte spectaculos: 20.000 de euro! Nici rezilierea contractului cu federaţia nu reprezintă o misiune imposibilă din punct de vedere financiar, având în vedere că, potrivit Digi Sport, clauza de reziliere e una minusculă, de doar 50.000 de euro. CFR îşi permită achitarea acestei sume, ceea ce creşte şi mai mult şansele numirii lui Mutu în funcţie, dacă fostul jucător îşi va da acordul în acest sens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite