Mirel Rădoi, mesaj filosofic după eliminarea României de la Euro U21: „Nu ni se va da nimic gratis“

Mirel Rădoi, mesaj filosofic după eliminarea României de la Euro U21: „Nu ni se va da nimic gratis“

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, joi, că el şi jucătorii săi au învăţat după Euro-2019 că nu vor primi nimic gratis, ci trebuie să muncească pentru a obţine ceva.

"Nu am regrete, pentru că eu cred că meciul din seara asta a fost unul simplu cu două momente decisive spre finalul primei reprize. Nubel a salvat un cap al lui Puşcaş şi puteam face 3-1. Ne-ar fi fost mult mai uşor de gestionat repriza a doua. Apoi, în partea a doua, cu acel moment nefericit, cu acea decizie de penalti. Nu ştiu dacă a fost sau nu. Dacă nu ar fi intervenit acel moment, jocul ar fi decurs cum am plănuit. Am reuşit să strângem zeci de mii de români la stadion şi milioane în faţa televizoarelor. Rămân cu amintirea faptului că am rămas în primele 4 echipe ale Europei. Ne vom aminti de o semifinală, la un pas de finală. După această poveste, va trebui să învăţăm, la fel ca în urmă cu 20 de ani, că trebuie să învăţăm că nu ni se va da nimic gratis, trebuie să muncim şi să mergem să ne luăm singuri. Sa mergem să obţinem respectul lor!", a declarat Rădoi, la TVR.
 
România a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna. Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21 şi '90+4, Waldschmidt '51 (p) şi '90. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: