Marius Şumudică povesteşte cum se resimte impactul coronavirusului în Turcia, ţară care nu şi-a anulat meciurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică, antrenor în fotbalul turc, unul dintre puţinele campionate ale lumii, care nu au fost suspendate, a povestit cum este atmosfera în „Ţara Semilunei”.

Cu toate că majoritatea competiţiilor sportive de pe glob au fost amânate şi EURO 2020 a fost mutat pentru vara anului următor, fotbalul turc îşi continuă desfăşurarea, singura diferenţă faţă de în mod normal fiind disputarea meciurilor cu porţile închise.

În acest context, Marius Şumudică s-a arătat îngrijotar de fotbalul turc: „Ce să zic? Acum mă duc la antrenament. Suntem singura ţară din Europa care joacă, nu? Rusia a închis, Ucraina la fel. Dar noi jucăm sâmbătă, fără suporteri. Aseară a ieşit preşedintele federaţiei de aici, după şedinţa cu cluburile şi a anunţat că vom continua să jucăm fără spectatori. 

Mi-e frică, normal. Dar eu sper că situaţia este sub control în Turcia dacă s-a luat o astfel de decizie, că nu e atât de grav. S-au închis cafenelele, restaurantele şi toţi cei care vin din afară sunt izolaţi. Dar, pe de altă parte, eu n-am văzut o mască la oameni în Gaziantep”, a punctat antrenorul, potrivit DigiSport. Reamintim că Gaziantep ocupă locul nouă în primul eşalon turc, obiectivul echipei fiind salvarea de la retrogradare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite