Maradona, dialog controversat cu fiica sa. Fostul fotbalist a anunţat ce vrea să se întâmple cu averea sa după ce el va muri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diego Maradona i-a răspuns fiicei sale, Gianinna Maradona, afirmând că nu are de gând să moară prea curând şi precizând că îşi va dona banii când acest lucru se va întâmpla.

În urmă cu câteva zile, Gianinna Maradona postase un mesaj pe Instagram în care îşi ironizase tatăl. "Este ca şi cum ai merge la o grădină zoologică în care te poţi fotografia cu un leu uriaş. Dar îl ţin închis, pentru că este imposibil să îmblânzeşti fiara. Orice asemănare cu realitatea este pură coincidenţă. Rugaţi-vă pentru el", a scris fiica fostului decar al naţionalei Argentinei.

Diego a ales să îi răspundă fiicei sale, prin intermediul unei înregistrări video, pe aceeaşi reţea de socializare. "Nu mor deloc. Dorm liniştit pentru că lucrez. Nu ştiu ce a vrut să spună Giannina sau ce a interpretat. Eu ştiu că acum, pentru că sunt mai bătrân, le pasă mai mult de ceea ce laşi decât de ceea ce faci. Dar eu le spun tuturor că voi dona. Tot ce am câştigat în viaţa asta voi dona. Aşa că vor continua să spună altceva când voi muri, dar deocamdată nu este cazul. Sunt foarte sănătos", a spus Diego.

La rândul ei, fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, a intrat în polemică tot pe Instagram. "Dacă ai curajul să încarci pe Instagram un videoclip în care vorbeşti de fiica noastră, eu sper că vei avea şi mâine pentru a apărea în instanţă, deoarece până acum nu ai făcut-o niciodată".

Maradona a divorţat de Claudia Villafane în 2009, dar încă se mai judecă cu ea pentru diverse bunuri. Cele două fete ale lor, Dalma şi Gianinna, sunt de partea mamei şi l-au mai criticat şi în trecut pe tatăl lor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite