Lucescu, pus la zid de presa ucraineană: Comentariu dur după ultima declaraţie a antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu, un antrenor cu multe probleme pe cap
Mircea Lucescu, un antrenor cu multe probleme pe cap

„Il Luce“ s-a plâns de programarea derby-ului cu Şahtior în weekend, pierdut cu 0-3. Tehnicianul de 75 de ani a insistat că partida ar fi trebuit să fie amânată din cauza focarului de la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu are viaţă grea în Ucraina! Când nu e contestat de suporterii lui Dinamo Kiev, care nu-l acceptă pentru că a antrenat rivala Şahtior Doneţk, timp de 12 ani, românul e pus la zid de presa locală.

Iar acum, când Dinamo, fără 13 jucători de la prima echipă, toţi bolnavi de COVID-19, a fost zdrobită în campionat, presiunea a crescut şi mai mult pe „Il Luce“. Acesta a insistat că derby-ul cu Şahtior ar fi trebuit să fie amânat. Imediat, potrivit spotmedia.ro, care citează site-ul sport.ua, jurnaliştii ucraineni i-au amintit că, într-o situaţie similară, Dinamo Kiev a profitat de focarul care s-a creat în lotul unui adversar din campionat.

„Cu o echipă decimată, Oleksandria a mers la Kiev pentru meciul cu Dinamo (n.r. - câştigat cu 1-0 de echipa lui Lucescu). De ce a tăcut Mircea atunci? De ce a fost tăcut şi n-a zis: Cum putem juca, hai să amânam pentru că altfel COVID va învinge şi nu ar fi fair play?“, a scris jurnalistul Alexander Denisov.

După 9 etape din campionatul ucrainean, Dinamo Kiev e lider cu 20 de puncte. Podiumul e completat de Şahtior Doneţk (19 puncte) şi de Vorskla Poltava (16 puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite