Juventus, umilită în Italia: Cu Ronaldo pe teren, campioana din Serie A a fost măcelărită la Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa care domină Serie A de ani buni, având 9 titluri la rând, a „reuşit“ să se facă de râs, marţi seară, în ultimul meci din 2020.

Juventus a încheiat un an pandemic, cu un rezultat groaznic! Cu siguranţă, ceea ce s-a întâmplat, marţi seară, pe „Allianz Stadium“ din Torino, a stricat multe bilete la pariuri, fiindcă nimeni nu aştepta la scorul cu care s-a încheiat partida din etapa cu numărul 14 din Serie A.

Cu Cristiano Ronaldo pe teren, titular şi integralist, Juventus a fost zdrobită de Fiorentina, scor 3-0 (Vlahovici 3, Alex Sandro 76-autogol, Caceres 81). Astfel, formaţia antrenată de Prandelli a furnizat supriza finalului de an în fotbalul european. Până la eşecul de marţi seară, Juventus nu mai pierduse de 11 meciuri oficiale la rând. Ultima înfrângere data din 28 octombrie, când Barcelona s-a impus, la Torino, scor 2-0.

Iar ca să vedem când pierduse Juve ultima dată în Serie A, trebuie să ne întoarcem şi mai mult în timp. Mai precis, până la 1 august. Atunci, într-o partidă fără miză, din ultima etapă a campionatului trecut, torinezii au cedat acasă, în faţa celor de la AS Roma, scor 1-3.

După eşecul de acum, cu Fiorentina, se confirmă, încă o dată, că Juventus va avea o misiune destul de dificilă, dacă vrea al 10-lea titlu la rând, în această stagiune. Deocamdată, lider în Serie A e AC Milan, cu 31 de puncte din 13 meciuri. Podiumul e completat de Inter (30 de puncte din 13 meciuri) şi de Napoli (24 de puncte din 12 meciuri).

Juventus e abia pe 4, cu 24 de puncte strânse din 13 partide.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite