Ianis Hagi, îndemnat să pună osul la treabă: Gică Popescu a explicat ce se va întâmpla din iarnă cu mijlocaşul lui Genk

Ianis Hagi, îndemnat să pună osul la treabă: Gică Popescu a explicat ce se va întâmpla din iarnă cu mijlocaşul lui Genk

Ianis Hagi a reuşit o pasă de gol, la un minut după intrarea sa pe teren, în ultima partidă disputată de Genk

Internaţionalul român a fost plasat în categoria transferurilor nereuşite în analizele făcute de jurnaliştii belgieni şi, drept urmare, s-a vehiculat că va părăsi campioana din Jupiler League, în curând.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ianis Hagi (20 de ani) s-a dus cu surle şi trâmbiţe la Genk, promovat intens de tatăl său. Cifrele sale nu sunt tocmai rele, el având trei goluri şi patru pase decisive, însă, per ansamblu, perioada petrecută până acum la Genk pare una dezamăgitoare, iar asta pentru că Gheorghe Hagi a exagerat cu laudele la adresa fiului său.

Inclusiv când Ianis nu prindea echipa la Genk, Hagi a insistat că băiatul său are conducerea şi suporterii în buzunar, încă o dovadă că patronul şi antrenorul Viitorului nu poate fi obiectiv, când vorbeşte despre Ianis.

Chiar dacă s-a vehiculat că Genk va renunţa în această iarnă la decarul naţionalei, acesta având şanse să se întoarcă la Viitorul, Gică Popescu, preşedintele formaţiei din Ovidiu, a negat categoric această variantă.

Ce a spus Gică Popescu?

*Ianis n-are nevoie să revină la Viitorul, pentru că e foarte bine acolo unde e, chiar dacă a jucat mai puţin în ultima perioadă. E nevoie şi de adaptare la copii, aşa cum e Ianis, Băluţă şi ceilalţi tineri care au plecat.

*E nevoie de o perioadă de adaptare de şase luni. Eu i-am spus asta de când a plecat, să nu se sperie atunci când nu va juca meci de meci, aşa cum a făcut-o în perioada în care era la Viitorul. 

*Are nevoie de adaptare, are nevoie să asimileze noul sistem de joc, noua mentalitate, noua viaţă…Eu sunt convins că Ianis, începând cu luna ianuarie, când se va relua campionatul, va reuşi să joace mai mult.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: