Ianis Hagi, în centrul atenţiei în fotbalul scoţian: românul este considerat mai talentat decât Cristiano Ronaldo

Ianis Hagi, în centrul atenţiei în fotbalul scoţian: românul este considerat mai talentat decât Cristiano Ronaldo

Ianis Hagi atrage superlative în fotbalul scoţian, acolo unde, cel mai recent, a fost comparat cu portughezul Cristiano Ronaldo.

După debutul său la Glasgow Rangers şi cel dintâi gol, Ianis Hagi are parte de o serie de comentarii laudative la adresa sa. Cel mai recent, jurnalistului Jordan Campbell de la publicaţia „The Athletic”, a punctat:

 „Există o mulţime de fotbalişti care joacă doar cu un picior şi aleargă în jurul mingii, de parcă ar fi Roger Federer pregătindu-şi forehand-ul. E cazul lui Arjen Robben. Nici nu are nevoie de mai mult. Sunt şi alţii, precum Cristiano Ronaldo, care muncesc atât de religios pentru a-şi îmbunătăţi piciorul lor slab, încât devine funcţional în mod robotizat. Apoi sunt cei ca Ianis Hagi. Dacă ar fi să-i tai picioarele şi să le amesteci într-o cutie, iar apoi dacă le montezi la loc, e foarte probabil să ai două picioare identice. E imposibil să îţi dai seama care a piciorul de bază”, a scris Jordan Campbell.

Ianis Hagi va evolua pentru Glasgow Rangers, până în vara acestui an, clubul având posibilitatea de a-l transfera de la echipa sa de bază, Genk, contra sumei de cinci milioane de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: