Hermannstadt - Botoşani, meci încheiat cu demisia unui antrenor. „Lucrurile nu pot continua aşa. N-am fost inspirat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua partidă din etapa cu numărul 11 a adâncit criza pentru o formaţie care se zbate în subsolul clasamentului în al doilea sezon petrecut în primul eşalon.

Cu patru victorii, un egal şi şapte înfrângeri în acest sezon în toate competiţiile, Hermannstadt tocmai a rămas şi fără antrenor principal.

Învinsă, astăzi, acasă de FC Botoşani, scor 0-1, formaţia din Sibiu s-a lovit de demisia lui Costel Enache. „O dezamăgire, n-am reuşit să ne apropiem de obiectiv. N-ar fi trebuit să pierdem astăzi, dar, oricum, în ultima vreme am jucat anost. Lucrurile nu pot continua aşa, n-am fost inspirat, n-am putut să-i motivez pe jucătorii mei, chiar dacă am muncit bine la antrenamente, n-am găsit soluţii pentru jocuri. De aceea, vă anunţ că e ultimul meu meci la Hermannstadt“, a declarat Enache la interviul de după meci.

Tehnicianul de 46 de ani, adus în vară de la Astra, lasă Hermannstadt pe locul 11 din 14 cu 10 puncte, la un punct de poziţia a 13-a, prima care duce în liga secundă. Totuşi, la mijlocul săptămânii, Hermannstadt a obţinut calificarea în optimile Cupei României, trecând de Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Potrivit gsp.ro, fostul antrenor al lui Dinamo, Eugen Neagoe, e favorit pentru a prelua Hermannstadt după plecarea lui Costel Enache.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite