Halep, prinsă la mijloc în scandalul Djokovici: Ce au titrat sârbii după declaraţia ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Scandalul excluderii lui Novak Djokovici de la Australian Open s-a terminat de două săptămâni, însă, o parte a presei încearcă „resuscitarea“ unei poveşti încheiate, cu exagerări tipice.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) e de două săptămâni la el acasă, Australian Open, turneul de la care a fost exclus, se termină şi el astăzi şi, în ciuda acestei situaţii, unii încearcă să mai extragă ceva din această poveste. Pe ultima sută de metri.

Potrivit Digi Sport, publicaţia „Sport Blic“ din Serbia s-a legat de o declaraţie de bun simţ dată de Simona Halep despre acest caz, care a creat un fiasco total. Fosta ocupantă a locului 1 WTA a afirmat atât: „Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva, nici n-am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului şi chiar nu-mi plac astfel de lucruri. Eu m-am vaccinat, aşa că sunt pro această treabă şi consider că, atunci când sunt reguli şi când specialiştii aşa spun, îi ascult“.

Pornind de aici, „Sport Blic“ a folosit termenul „şocant“ pentru a prezenta declaraţia Simonei, deşi, când o parcurgi, nu e clar ce e atât de şocant în ce a spus Halep.

Ce a titrat „Sport Blic“?

*Legendara jucătoare a şocat Serbia cu o declaraţie împotriva lui Djokovici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite